O nama


Upoznajte naš tim

IMPACTA Poslovna Izvrsnost d.o.o. zapošljava osobe koji su veterani u svojem poslu - u prosjeku sa više od 20 godina iskustva na terenu - stručnjaci u poslovima projektiranja, izgradnje i upravljanja sustavima (ISO) u uspješnim poslovnim organizacijama. Donosimo stručnost u integriranju poslovne strategije, sustava upravljanja, sustava kvalitete i regulatorne usklađenosti, radne snage i sustava upravljanja znanjem, kao i poslovne i procesne strategije optimizacije i implementacije.
Gordon Dale
Gordon Dale
dr.sc. Vlatka Šćetarić

Član Uprave

+ 385 91 2015 4001

Nick Everdeen
Nick Everdeen
Impacta

Konzultanti

+ 385 91 2015 414

Paul Shepherd
Paul Shepherd
Impacta

IT podrška

+385 91 2015 411

Thomas McKenzie
Thomas McKenzie
Naum Taneski

Ured Makedonija

+389 7021 2343

Integritet
Činimo pravu stvar bez obzira na posljedice.
Težnja ka izvrsnosti
Stalno nastojimo premašiti očekivanja naših zaposlenika i naših klijenata.
Odgovornost
Preuzimamo odgovornost za sve naše akcije.
Suradnja
Radimo zajedno kako bi postigli zajedničke i individualne ciljeve.
Strast
Naša energija i entuzijazam su zarazni. Inspirirani smo da postižemo trajan učinak.

Osnovne informacije o nama

IMPACTA Poslovna Izvrsnost d.o.o. implementira visoko učinkovite sustave upravljanja (ISO sustavi, ostali sustavi upravljanja). Pružamo najbolja savjetovanja u domeni procjene, dizajna i implementacije sustava upravljanja, procesa poboljšanja sustava i savjetovanja i podrške klijentima.
  • 2017Proširenje
    Cilj nam je pomoći klijentima da implementiraju i primijene njihove sustave upravljanja radi poboljšanja poslovne učinkovitosti, smanjenja rizika i značajnog povećanja profitabilnosti.
  • 2015Osnivanje
    IMPACTA Poslovna Izvrsnost je osnovana 2015.g. s naglaskom na pružanje pomoći tvrtkama u razvoju strategije za poboljšanje operativne kompetencije. Naši rezultati su doveli do toga da su nam se počeli javljati klijenti sa upitima za rješavanje sve složenijih problema vezanih uz sve aspekte poslovanja.
  • 2014Početna ideja
    U 2014 g. skupina savjetnika pokrenula je ideju o konzultantskoj kompaniji koja će pružiti najvišu kvalitetu profesionalne usluge.
  • ...