Poslovno Vođenje (Coaching)

Programi poslovnog vođenja (Coaching)

Vođenje tima je odnos jedan-na-jedan koji započinjemo zajedno radi utvrđivanja temeljne vrijednosti i vizije Vašeg poslovanja. Ako Vaša vizija treba dobro usmjerenje, mi ćemo Vam pomoći u tome! U tvrtki IMPACTA Poslovna Izvrsnost d.o.o. vjerujemo da će Vas prava vizija inspirirati za bolje poslovanje i postati početna točka za uzbudljivo putovanje ka stvaranju poslovanja kakvo ste oduvijek željeli. Business Coaching je alat koji možete koristiti za poboljšanje poslovanja - provedbu promjena, bolju zaradu, kontrolu nam svojim vremenom ili općenito da preuzmete kontrolu nad poslovanjem.

Tri glavne komponente procesa vođenja tima:

  • Izbaciti dnevnu kolotečinu iz Vašeg poslovanja i potaknuti Vas na razmišljanje o Vašim ciljevima i načinima kako ih postići.
  • Pregledati Vaše poslovanje, ciljeve i ideje od strane treće osobe koja je neopterećena onim što Vi znate (ili što mislite da znate, te Vašim pretpostavkama).
  • Koristiti strukturiran i metodičan sustav analiziranja Vašeg poslovanja (i Vas) koji će Vas voditi k ciljevima i rješavanju onoga što Vas sputava u napretku. Na putu do projektiranja Vašeg poslovanja kroz naše programe, dobit ćete neprocjenjiva znanja, povratne informacije, podršku i motivaciju. Mi ćemo postati Vaš Business Coach, ali i mnogo više. Uz dobivenu čast da upoznamo Vas i Vaše poslovanje, Vaš uspjeh će biti i naš uspjeh, Vaše putovanje i dio našeg putovanja.
Preuzmite kontrolu i započnimo zajedničko putovanje već danas!